Johdon assistentti / digitaalisen markkinoinnin osaaja

27.8.2018

Rekrytoimme nyt kasvumme tueksi Taitokaari Oy:lle Helsingin toimipisteeseen johdon assistenttia / digitaalisen markkinoinnin osaajaa.

Haemme Taitokaari Oy:lle johdon assistenttia / digitaalisen markkinoinnin osaajaa vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen osaksi osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöä.

Tehtäviisi kuuluvat yrityksen johdon tukitoimet sekä yrityksen viestintäkanavien (kotisivut, LinkedIn, Instagram, Facebook) hallinta, päivittäminen ja kehittäminen.

Avustat yleisissä tehtävissä ja huolehdit toimiston toimivuudesta. Päivität verkkosivuja, luot uutiskirjeitä ja vahvistat sosiaalisen median näkyvyyttä. Olet osa ammattitaitoista tiimiä, jossa opit uutta ja voit myös antaa oman panoksesi Taitokaari Oy:n kehitykseen.

Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sopivaa kaupallista koulutusta. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ammattilainen, joka pitää langat käsissään myös kiiretilanteissa. Sinulla on visuaalista silmää ja omaat hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvuhakuisen organisaation motivoituneessa työyhteisössä. Saat myös mahdollisuuden kehittää työtäsi vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Sinua odottavat mukavat työkaverit, toimiva työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Helsingin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Mikäli tunnistit itsesi hakutekstistä, hae paikkaa pikaisesti lähettämällä hakemuksesi ja CV sähköpostilla markus.saikku@taitokaari.fi, kuitenkin viimeistään 17.9.2018 kello 12:00 mennessä.

Lisätietoja antaa Markus Saikku, Taitokaari Oy, puh. 0400 774 775, sähköposti: markus.saikku@taitokaari.fi. Kyselyt tehtävästä tiistaisin klo 8-10, keskiviikkoisin klo 11-13 ja torstaisin klo 15-17.

Taitokaari Oy on vakavarainen kiinteistösijoitukseen keskittynyt suomalainen perheomisteinen yritys, joka keskittyy pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla asuntojen peruskorjaukseen, vuokraamiseen, myymiseen ja ostamiseen sekä maa-aluekehitykseen. Tämän hetkisistä projekteistamme suurin on 800 paikkainen maanalainen pysäköintilaitos Helsingin Töölöön. Taitokaari Oy:n pääkonttori sijaitsee Tampereella, Sarankulmassa. Taitokaaren tytäryhtiö Taitokaari Property Management Oy on kiinteistövarallisuuden hoitoon keskittynyt yhtiö, joka toimii Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Katso meistä lisää: www.taitokaari.fi  ja www.tkpm.fi