Kiinteistöanalyytikko

14.1.2019

Taitokaari Oy:n tytäryhtiö Taitokaari Property Management Oy hakee kiinteistöanalyytikkoa tehokkaaseen tiimiinsä alkaen helmikuusta 2019.

Taitokaari Property Management Oy:llä pääset mukaan moniin mielenkiintoisiin kiinteistökehitysprojekteihin ja työskentelemään laaja-alaisesti kiinteistökentän eri puolilla. Työtehtävät koostuvat pääosin kiinteistörahastojen hallintaan, kiinteistökehitykseen ja toimitilavuokraukseen liittyvistä tehtävistä. Työssä menestymisessä avuksi ovat osaaminen asemakaavoitusprosessista, keskeisestä alan lainsäädännöstä (esimerkiksi asuntokauppalaki, maankäyttö- ja rakennuslaki, osakeyhtiölaki, laki liikehuoneiston vuokrauksesta), kassavirtalaskelmista ja kiinteistöarvioinnista sekä tuntemus pääkaupunkiseudun kiinteistömarkkinasta.

Hakemamme henkilö on vähintään 4. vuosikurssin opiskelija pääaineenaan kiinteistöjohtaminen tai vastaava. Olet kiinnostunut kiinteistökehittämisestä ja haluat päästä kasvattamaan osaamistasi kiinteistöjohtamisen ja rakennuttamisen saralla. Viihdyt itsenäisissä työtehtävissä, mutta työskentelet myös mielelläsi osana tiimiä. Huolellisuus ja yksityiskohtien huomioiminen on sinulle ominaista ja otat proaktiivisesti vastuun sinulle annetuista tehtävistä. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito ovat tärkeitä, sillä tulet työssäsi vastaamaan mm. sijoittajaraportoinnista ja erilaisten presentaatioiden laadinnasta. Toivomme sinun kartuttaneen jo jonkin verran aiempaa työkokemusta kiinteistö- tai rakennusalalta, mutta tärkeintä on kuitenkin energinen ote työntekoon ja halu oppia lisää kiinteistöliiketoiminnasta.

Taitokaari Property Management Oy on Taitokaari-konserniin kuuluva ulkopuolisiin kiinteistöjen hallinnointiin ja projektijohtamiseen erikoistunut yhtiö, joka on keskittynyt pääkaupunkiseudulla ja Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa asuin- ja liikekiinteistöjen ja maa-alueiden hallinnointiin, jalostukseen sekä neuvonantoon vuokraamisessa, myymisessä ja ostamisessa. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pian, viimeistään perjantaina 25.1.2019 osoitteeseen: rekry-1@taitokaari.fi. Työtehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen, palkkaus sovittavissa. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Jani Koivuniemeltä puh. 044 540 0055.