Rakennuttaja- ja kiinteistökehityspäällikkö

27.8.2018

Haemme nyt Taitokaari Oy:n tytäryhtiölle Taitokaari Property Management Oy:lle rakennuttajapäällikköä Helsingin toimipisteeseen kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeisiin liittyviin projektinjohto- ja hankekehitystehtäviin. Työnkuvasi muodostuu rakennuttamiseen, projektinjohtoon ja hankekehitykseen liittyvistä tehtävistä, joihin sisältyy mm. ulkoistuskumppaniverkoston toiminnan johtamista, valvontaa ja tavoitteiden asettamista sekä toiminnan kehittämistä.

Osallistut projektien arviointiin ja kehittämiseen alusta alkaen sekä johdat projekteja kokonaisvaltaisesti ja määrätietoisesti asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kuulut ammattitaitoiseen kiinteistötiimiimme ja toimit tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa.

Vastaat taloyhtiöiden saneerausten ja uudisrakentamisen rakennuttamis- ja valvontatehtävistä.  Tavoitteenasi on muodostaa tehokkaasti toimiva yhteistyöyritysten verkosto, joka hoitaa projekteja kokonaisvaltaisesti ja laadukkaasti alusta loppuun. Tehtäväsi on myös varmistaa loppuasiakkaillemme paras asiakaskokemus. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Arvostamme sinussa erityisesti positiivista ja yrittäjämäistä otetta työskentelyyn ja sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin ja aikatauluihin. Sinulla tulee olla näyttöä onnistuneista hankkeista. Tuot mukanasi liiketoimintaosaamista ja näkemystä, joita hyödynnät konseptoinnissa ja kaupallistamisessa. Kokemus työskentelystä loppuasiakkaiden kanssa katsotaan eduksi.

Sinulla on joko ylemmän teknisen alan korkeakoulu- tai AMK-tutkinto. Rakennuttajapätevyydet RAP ja RAPS, useamman vuoden kokemus rakennuttamistehtävistä sekä aikaisempi kokemus urakointi- ja/tai suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, monipuolisen ja vastuullisen tehtävänkuvan mielenkiintoisessa ja kehitysmyönteisessä toimintaympäristössä sekä aidon vaikutusmahdollisuuden liiketoiminnan ja oman vastuualueesi kasvattamiseen. Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa omalla panoksella liiketoiminnan kasvuun ja toimia keskeisessä roolissa luomassa uutta menestystarinaa. Saat myös mahdollisuuden kehittää työtäsi vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Sinua odottavat mukavat työkaverit, toimiva työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Helsingin keskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Mikäli tunnistit itsesi hakutekstistä, hae paikkaa pikaisesti lähettämällä hakemuksesi ja CV sähköpostilla rekry-1@taitokaari.fi, kuitenkin viimeistään 31.1.2019 kello 12:00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Jani Koivuniemeltä puh. 044 540 0055.

Taitokaari Oy on vakavarainen kiinteistösijoitukseen keskittynyt suomalainen perheomisteinen yritys, joka keskittyy pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla asuntojen peruskorjaukseen, vuokraamiseen, myymiseen ja ostamiseen sekä maa-aluekehitykseen. Tämän hetkisistä projekteistamme suurin on 800 paikkainen maanalainen pysäköintilaitos Helsingin Töölöön. Taitokaari Oy:n pääkonttori sijaitsee Tampereella, Sarankulmassa. Taitokaaren tytäryhtiö Taitokaari Property Management Oy on kiinteistövarallisuuden hoitoon keskittynyt yhtiö, joka toimii Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Katso meistä lisää: www.taitokaari.fi  ja www.tkpm.fi