fbpx

Tuulensuun Palatsi

Tuulensuun palatsi

Kohde sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 30. Saneeraustyö on tehty alkuperäistä, vuoden 1929 klassista asua kunnioittaen yhdessä Museoviraston kanssa.

Alkuperäistä, vuoden 1929 klassista asua kunniottaen tehty restaurointi- ja uudistustyö on valmis. Arkkitehti Bertel Strömmerin suunnittelema tila on arvokas ja erilainen elämys keskellä kaupunkia. Hämeenkatu 30 ihastuttaa sinut ja asiakkaasi – sekä teknisesti että detaljein. Tuulensuun Palatsin tiloissa on noin 1350 neliötä, pääosin kahdessa kerroksessa.

Tuulensuun talo rajautuu etelässä Hämeenkatuun, lännessä Hämeenpuistoon ja pohjoispuolella Kauppakatuun. Käyntiosoite eli pääsisäänkäynti on osoitteessa Hämeenkatu 30, lisäksi huoltosisäänkäynti osoitteessa Kauppakatu 15 H.

Tilojen käyttömahdollisuudet ovat joustavat ja tilaisuuksien rytmittäminen onnistuu saliin ja lämpiöihin. Keskeinen sijainti tarkoittaa myös hyviä pysäköintimahdollisuuksia – pysäköintitalot läheisyydessä Hotelli Cumulus Hämeenpuisto, tavaratalot Sokos ja Anttila sekä P-Frenckell. Tuulensuuhun on helppo tulla myös julkisilla liikennevälineillä aamusta iltaan. Koko miljöön värimaailma ja arkkitehtuurin yksityiskohdat on restauroitu vuoden 1929 alkuperäiseen ulkoasuun yhteistyössä Museoviraston kanssa. Kaikki nykyaikainen tekniikka on toteutettu tilojen rakenteisiin vanha ulkoasu säilyttäen. Käytännön toteutuksesta entisöinnissä vastasivat erikoisosaajat, kuten valaisinkorjauksen, perinnemaalauksen ja lasimaalausentisöinnin taitajat.

  • 933 hengen ravintolatoimintalupa ja tehokas ilmastointi ja jäähdytys
  • himmentimet osassa valaistusta sekä kattavat ääni- ja valoputkitukset salissa, parvella ja näyttämöllä, salin taka-aitiossa valo- ja äänipöydän valmius
  • korkealuokkaiset , nykyaikaisen tekniikan wc-tilat kahdessa kerroksessa (mm. sensorihanat ja –huuhtelut)
  • kelkat lisätuoleille salin sivuaitioiden alla, kapasiteetti reilulle sadalle tuolille
  • kauniita yksityiskohtia – mm. valaisimet, kaidetolpat ja heloitukset toteutettu alkuperäisen mallin mukaisesti
  • yhden autopaikan varausmahdollisuus
Tampereen toimipiste

Taitokaari Oy
Kaskimäenkatu 1
33900 Tampere, Finland

puhelin: +358 3 3579300

asiakaspalvelu@taitokaari.fi

Toimisto avoinna arkisin klo 9-16.

Asuntomyynti ja vuokraus sopimuksen mukaan, puh. 03 357 9340.
Helsingin toimipiste

Taitokaari Oy
Kalevankatu 12 (3. krs)
00100 Helsinki, Finland

Toimisto avoinna arkisin klo 9-16.

Asuntomyynti ja vuokraus sopimuksen mukaan, Valor LKV puh. 044 338 5555.