fbpx

Projektinjohto

Projektinjohto

Rakennuskaari Oy on vuonna 2010 toimintansa aloittanut rakennusliike. 

Olemme erikoistuneet rakennus- ja talotekniikka-alan kokonaisratkaisuihin erityisosaamisalueenamme tavanomaisesta poikkeavat, korkeatasoiset asuin- ja liikerakennukset sekä kerrostalokohteiden julkisivusaneeraukset ja kokonaisvaltaiset perusparannukset. 

Toimimme pääasiassa Tampereella sekä pääkaupunkiseudulla. 

Henkilökuntamme kokemus vaativista rakennuttamis- ja valvontatehtävistä takaa projekteille kustannustehokkaan ja aikataulullisesti järkevän toteutuksen. 

Uudis- ja korjausrakentamisen palvelut 

Yhteistyö ja asiakkaan tavoitteiden toteuttaminen ovat toimintamme lähtökohdat. Olemme toteuttaneet asunto-, toimitila-, erityiskohde-, hotelli- ja liikekiinteistöjen modernisointi- ja korjaushankkeita sekä käyttötarkoituksen muutoksia eri-ikäisissä rakennuksissa. 

Asiakkaitamme ovat instituutionaaliset sijoittajat, asunto- ja kiinteistörahastot, isännöitsijäyhteisöt, taloyhtiöt sekä julkishallinto. 

Uudisasuntokohteet 

Olemme olleet vuosien 2013–2018 aikana mukana n. 2400 asunnon rakennuttamisessa Etelä-Suomen alueella. Toimintaamme ohjaa rakennuttamisen elinkaariajattelu. Hyödynnämme rakennuttamisessa korjausrakentamisen osaamistamme ja hankkeen valmistumisen jälkeen hoidamme tarvittaessa myös 
teknisen isännöinnin. 

Asuntoyhtiöiden korjaus 

Ensisijaisena päämääränämme on omistaja-arvon kasvattaminen. Toteutamme rakennusosakohtaiset korjaukset sekä koko kiinteistön uudistamisen turvaten omistajan kassavirran. Hankkeemme ovat saaneet erinomaista palautetta sekä omistaja- että asukastahoilta. Olemme myös julkisen hankkijan puitesopimustoimittaja.

Toimitilakiinteistöjen korjaukset ja muutoshankkeet 

Korjaus- ja muutoshankkeet toteutetaan käyttäjän tarpeiden ja kiinteistönomistajan tavoitteiden mukaan. Hallitsemme kustannus- ja vastuunjaon periaatteet sekä tunnemme hyvän työympäristön laatutekijät. Hankkeelle asetetaan reunaehdot, jotka muodostuvat käyttäjän tilantarpeesta, rakenteiden, teknisten järjestelmien ja kiinteistön kunnon sekä talouden asettamista rajoista. 

Liike- ja kauppakeskuskiinteistöjen korjaukset 

Kokemuksemme kattaa vaihtelevat tarpeet aina pienten liikkeiden kasvonkohotuksesta ja laajojen myymäläkokonaisuuksien toteuttamiseen ja koko kauppakeskuksen uudistamisen toimivaksi kokonaisuudeksi. 

Tampereen toimipiste

Taitokaari Oy
Kaskimäenkatu 1
33900 Tampere, Finland

puhelin: +358 3 3579300

asiakaspalvelu@taitokaari.fi

Toimisto avoinna arkisin klo 9-16.

Asuntomyynti ja vuokraus, puh. 03 357 9340.
Helsingin toimipiste

Taitokaari Oy
Annankatu 25 (6. krs)
00100 Helsinki, Finland

Toimisto avoinna arkisin klo 9-16.

Asuntomyynti ja vuokraus,
Valor LKV puh. 044 338 5555.