fbpx

Perhe

Taitokaari – yli 40 vuoden kokemus vaativista kiinteistöprojekteista

Taitokaaren ammattina ovat kiinteistöt. 

Konsernin toimintaan kuuluu kiinteistöjen ja asuntojen rakentaminen, kehittäminen, myyminen, ostaminen, vuokraaminen ja hallinnoiminen pääkaupunkiseudulla ja suurimmissa kasvukeskuksissa. 

Lisäksi Taitokaari tarjoaa mielenkiitoisia mahdollisuuksia sijoittajille, jotka haluavat olla mukana vakaan tuoton kiinteistösijoituskohteissa. 

Taitokaari arvostaa asiakkaitaan. Yhtiö käyttää koko osaamisensa asiakkaidensa elämänlaatua ja taloudellista menestystä parantavien ratkaisujen tarjoamiseen. 

Taitokaari Oy:n perustaja Hannu Koivuniemi on työskennellyt vaativien kiinteistöprojektien parissa 1970-luvulta lähtien niin Suomessa kuin ulkomaillakin, lähinnä Yhdysvalloissa. Juuriltaan tamperelaisen Taitokaaren liiketoiminta on keskittynyt Pirkanmaalle ja pääkaupunkiseudulle. Hannu Koivuniemen työtä Taitokaaressa on jatkamassa hänen poikansa Jani. 

Taitokaari on perustettu vuonna 1993 ja sen vuotuinen kokonaisliikevaihto on noin 15-20 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 20 henkilöä. Taitokaaren taseen loppusumma on 40 miljoonaa euroa, josta omaa pääomaa on 28 miljoonaa euroa. 

Taitokaari on saanut Hyvän Rakentamisen Palkinnon vuonna 2006. Yhtiöllä on Suomen Vahvimmat – sekä Asiakastiedon Rating Alfa-luokitukset. 

Taitokaaren ydinosaamista on haastavien monipuolista osaamista vaativien kiinteistöhankkeiden läpivienti ja kiinteistöjen arvon kasvattaminen oman osaamisen kautta. Liiketoiminnasta 80 prosenttia muodostuu asuntohankkeista ja viidennes kaupallisista kohteista. 

Tyypillisiä asuntohankkeita ovat maanhankinnasta ja kaavoituksesta liikkeelle lähtevät projektit, joiden kokonaiskesto on noin kymmenen vuotta. Esimerkkejä suurista asuntohankkeista ovat muun muassa Espoon Saunaniemeen toteutettu seitsemän asuntoyhtiön, 33 pientalon projekti sekä Helsingin Bulevardilla sijaitsevien toimistokiinteistöjen saneeraaminen luksusasunnoiksi. 

Kaupallisista kohteista merkittävimpiä on Helsinkiin maan alle rakennettava 800 autopaikan Töölönlahden pysäköintilaitos, joka valmistui syksyllä 2018. 

Koivuniemen perhe on halunnut pitää Taitokaaren omistuksen itsellään, mutta vuonna 2010 perustettu TK Property Management Oy on tarjonnut yhteistyökumppaneille ja sijoittajille mahdollisuuden osallistua yhtiön kiinteistökehitysprojekteihin rahastomuotoisesti. Yhtiön ensimmäinen 50 miljoonan euron asuntorahasto on muun muassa saneerannut ja myynyt Bulevardi 12 -kohteen asunnot Helsingin ydinkeskustassa. 

Taitokaaren valmistuneista kohteista suurin osa myydään, mutta yhtiöllä on myös oma asunto- ja liikekiinteistökanta, jota yhtiö vuokraa. Taitokaaren-konsernin keskeisiä yhtiöitä ovat TK Property Management Oy, Taitokaari vuokra-asunnot Oy ja Rakennuskaari Oy. 

Tampereen toimipiste

Taitokaari Oy
Kaskimäenkatu 1
33900 Tampere, Finland

puhelin: +358 3 3579300

asiakaspalvelu@taitokaari.fi

Toimisto avoinna arkisin klo 9-16.

Asuntomyynti ja vuokraus, puh. 03 357 9340.
Helsingin toimipiste

Taitokaari Oy
Annankatu 25 (6. krs)
00100 Helsinki, Finland

Toimisto avoinna arkisin klo 9-16.

Asuntomyynti ja vuokraus,
Valor LKV puh. 044 338 5555.